Om By Beyer

Hos By Beyer har jeg truffet et bevidst valg om, at fokusere udelukkende på dig og dit hår, derfor jonglerer jeg ikke mellem flere gæster på samme tid!

Jeg går ikke på kompromis med hverken tid, eller hvor meget produkt der skal bruges til at skabe dit drømmehår.

Kvalitet ligger mit hjerte meget nært og af den grund vil du opleve kvalitet i alt fra mit personlige håndværk til kaffen du drikker og de produkter jeg bruger til dit hår.

Det skal være en oplevelse at få ordnet sit hår, ikke bare en af dagens praktiske gøremål. Derfor har jeg skabt en rolig, afslppende og luksuriøs atmosfære, som taler til alle dine sanser, imens du besøger mig.

Martine Beyer

Mit navn er Martine Beyer, og det er mig, du møder i salonen. Jeg er frisør, det har jeg været siden 2012, med den fireårige uddannelse i ryggen.

Min helt store passion er godt håndværk. Jeg elsker at skabe smukt hår, der er naturligt og elegant i både form og farve. For mig er en god klipning afgørende, og jeg bestræber mig på at farve og klippe dit hår så grundigt, at det altid er flot at se på fra alle vinkler – også når du kommer tilbage til salonen.

Jeg har altid holdt af at skabe en oplevelse af forkælelse for mine gæster, så da drømmen om at åbne min egen salon blev en realitet. Vidste jeg at forkælelse i luksuriøse omgivelser skulle være en af grundstenene for stedet.

Det bedste jeg ved, er at skabe en tryg, afslappet oplevelse for dig som gæst, og jeg ser sådan frem til at hilse på dig i salonen.