Om By Beyer

Hos By Beyer har jeg truffet et bevidst valg om, at give dig ene tid i luksuriøse omgivelser under din skræddersyet hårfarveforvandling!

Kvalitet ligger mit hjerte meget nært og af den grund vil du opleve kvalitet i alt fra mit personlige håndværk til kaffen du drikker og de produkter jeg bruger til dit hår. 

Det er vigtigt for mig, at kunne fokusere udelukkende på dig og dit hår, jeg går ikke kompromis med hverken tid, eller hvor meget produkt vi bruger til at udføre din hårfarveforvandling.

Derfor jonglerer jeg heller ikke mellem flere kunder på samme tid!

Jeg prioriterer højeste faglighed, og jeg sender dig ikke ud ad døren, før både du og jeg er tilfredse med resultatet.

Martine Beyer

Mit navn er Martine Beyer, og det er mig, du møder i salonen. Jeg er frisør, det har jeg været siden 2012, med den fireårige uddannelse i ryggen.

Min helt store passion er godt håndværk. Jeg skaber smukt hår, der er naturligt og elegant i både form og farve. For mig er en god klipning afgørende, og jeg bestræber mig på at klippe dit hår så grundigt, at det altid er flot at se på fra alle vinkler – også når du kommer tilbage til salonen.

Jeg underviser på kurser, så som Mens Dogma og Womens Dogma. Jeg har også assisteret ved flere weekendkurser og frisurebøger.

Drømmen om at åbne min egen salon med visionen, om skræddersyet behandlinger blev en realitet i 2021. Det bedste jeg ved, er at skabe en tryg, afslappet oplevelse for dig som gæst, og jeg ser sådan frem til at hilse på dig i salonen.